ervaringsverhaal begeleiding met jongere
image/svg+xml

Overleg of advies? Levvel helpt

Praktische informatie voor verwijzers

Heeft een kind, jongere of gezin specialistische jeugdhulp nodig? Zijn er bijvoorbeeld problemen thuis of op school? Is er sprake van een gedragsprobleem, of zijn er psychische problemen? Aarzel dan niet en neem contact met ons op voor overleg en advies. Met elkaar zoeken we dan naar de best passende hulp voor het kind en gezin. Hieronder vind je praktische informatie over behandelvormen, locaties en contactmogelijkheden. 

Praktische informatie

Samen vinden we de best passende hulp 

Levvel biedt specialistische jeugdhulp en psychiatrische zorg voor kinderen, jongeren, ouders, opvoeders en gezinnen. Van hulp bij opvoeden tot de behandeling van complexe psychische klachten. Daarbij kijken we altijd wat een kind, jongere en gezin écht nodig heeft. Vervolgens zoeken we samen met hen én met jou als verwijzer naar de beste oplossing. Levvel biedt jeugdzorg en jeugd GGZ. We zijn er met name voor complexe vraagstukken en derdelijns zorg, maar ook voor preventie en eerstelijnshulp. Benieuwd naar ervaringen van jongeren en ouders? Lees en bekijk hun verhalen.  

Een kind, jongere of gezin aanmelden

Voor wie is Levvel?

Hier vind je ons

Iedereen is anders, dus elke behandeling ook

Bij Levvel bepalen kinderen, jongeren, ouders en opvoeders zélf waarmee ze geholpen willen worden. En op welke manier dat gebeurt. Daar passen wij dus onze begeleiding of behandeling op aan. Kinderen, jongeren en gezinnen kunnen bij ons terecht voor:

  • diagnostiek
  • informatie en voorlichting
  • cursussen en (groeps)trainingen 
  • ambulante, poliklinische of outreachende hulp
  • dagbehandeling of dagprogramma
  • begeleid wonen
  • klinische behandeling
  • gezinshuis
  • gesloten jeugdzorg
  • crisishulp

Je kunt altijd terecht voor overleg of advies

Wil je overleggen of Levvel de juiste plek is voor een kind of jongere? Meer informatie over wachttijden of het aanmeldproces? Weten welke regio’s en gemeenten onze zorg hebben ingekocht? Een second opinion, of inzicht in de status van een behandeling? Je kunt altijd contact met ons opnemen voor overleg of advies. Ook als je twijfelt over de behandeling of diagnose van een kind of jongere, kun je ons bereiken voor een consultatie. Onze specialisten denken graag met je mee.

Specialistische jeugdGGZ 020 890 19 01 

Jeugdhulp 020 540 05 12

aanmelden@levvel.nl

Wie werken er bij Levvel? 

Bij Levvel werken we met multidisciplinaire teams van specialisten in de jeugdhulp. Bij ons werken onder andere coaches, groepsbegeleiders, systeemtherapeuten, maatschappelijk werkers, psychologen en kinder- en jeugdpsychiaters. Vanuit verschillende vakgebieden en specialisaties werken zij samen om kinderen, jongeren en hun ouders of opvoeders de beste hulp te bieden.